Sportweek paasvakantie

Tijdens de sportweek van 9 tot 13 april 2018 probeert de sportdienst alle kinderen te laten proeven van zowel traditionele als van speciale sporten, onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren en/of specialisten.

Wil je graag een hele week pret beleven, vrienden maken en ondertussen een sportieve uitdaging aangaan? Kom dan zeker naar de sportweek en beleef het allemaal mee!

Bierbeekse jongeren betalen € 70, anderen € 80 en er is een korting van € 5 vanaf het tweede kind per gezin. Inschrijven kan alleen voor de hele week. Er is opvang voorzien vanaf 8 u 's morgens en tot 17.30 u 's avonds, dit kost € 5 per kind. Het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap.

Heb je een beperkt gezinsbudget? Bierbeek wil aan alle kinderen de kans geven om deel te nemen aan sport, cultuur en andere sociale activtieten. Wie een beperkt gezinsbudget heeft, kan aankloppen bij het OCMW - 016 46 10 74.

Inschrijven kan online via www.deborre.be/webwinkel , aan het onthaal van de borre of op 016 46 14 00.

Paasprikkels

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen van 3 tot 6 april deelnemen aan een boeiend en afwisselend vrijetijdsprogramma. Per leeftijdsgroep biedt de borre 1 of 2 verschillende activiteiten: spel, knutselen, film, experimenten, koken, uitstappen,... Je hoeft niet in te schrijven voor een hele dag, wel voor een specifieke activiteit.

Inschrijven kan online via www.deborre.be/webwinkel , aan het onthaal van de borre of via 016 46 14 00. Je kan NIET per mail inschrijven.

Speciale acties

Kleuterhappening

Op vrijdag 16 februari bouwen we de sporthal om tot een waar speelparadijs voor de kleinsten. Kleuters tussen 2,5 jaar en 6 jaar kunnen dan springen op het springkasteel, fietsen op driewielers, spelen in het ballenbad, tuimelen, klimmen en klauteren. Deelnemen kost € 3 (voorverkoop) of € 4 (aan de kassa de dag zelf). Inschrijven kan al vanaf dinsdag 9 januari (9 u).

Familieschaatsdag

Wil je gratis met de hele familie gaan schaatsen op de ijsbaan van Leuven? Vraag vanaf dinsdag 9 januari om 9 uur een of meer gratis schaatspasjes op het onthaal van de borre. Reserveren kan niet, gewoon binnenspringen en pasje(s) ophalen.

Tot slot: de sportweken in 2018

De sportweken in Bierbeek zijn een combinatie van sport, spel, activiteit, plezier, uitdaging, ontspanning en amusement voor kinderen vanaf het eerste leerjaar (7 jaar).

Iedere sportweek proberen wij alle kinderen te laten proeven van zowel traditionele sporten (badminton, voetbal, volleybal, hockey en nog veel meer) als van speciale sporten (windsurfen, Taekwondo, American Football, Ultimate Frisbee, klimmen, avonturensport, …). Dit alles gebeurt onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren en/of specialisten.

Wil je graag een hele week pret beleven, vrienden maken en ondertussen een sportieve uitdaging aangaan? Kom dan zeker naar een van onze sportweken en beleef het allemaal mee!

Data sportweken 2018:
1. Van 9 tot 13 april 2018
2. Van 2 tot 6 juli 2018
3. Van 20 tot 24 augustus 2018

De inschrijvingsmodaliteiten voor de zomervakantie, zullen in de In & uit Bierbeek van maart/april zitten.
Je kan ook meer info verkrijgen via sport@deborre.be 

Info en inschrijvingen: 
Onthaal De Borre 016 46 14 00 of www.deborre.be/webwinkel